MAESTRO STEEL M02S bankett szék

Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
MAESTRO STEEL M02S bankett szék
MAESTRO STEEL M02S bankett szék
MAESTRO STEEL M02S bankett szék
MAESTRO STEEL M02S bankett szék
MAESTRO STEEL M02S bankett szék
MAESTRO STEEL M02S bankett szék
MAESTRO STEEL M02S bankett szék
MAESTRO STEEL M02S bankett szék
Ár: 28 500 Ft

További információkért hívjon bizalommal!                            Színminták és szerelési információk!

Telefon: +36 20 944 52 19

E-mailinfo@szombatbutor.hu

 

Részletek

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

MAESTRO  BANQUET PREȘEDINTE

 Seria MAESTRO vă permite să vă creați un model propriu de scaun unic, bazat pe modelele de culori disponibile și pe diferite tipuri de tapițerie într-o gamă largă de culori.

Tudja, hogy ... egy bankett szék erőssége főként attól függ, hogy milyen profilt készített? MAESTRO székek a legerősebb acélprofilokból 20 mm széles és 1,2 mm falvastagsággal. Ez a megoldás teszi a székeket nagyon erős és stabil - ami közvetlenül befolyásolja a vendégek élettartamát és biztonságát

LÁTNIVALÓK MAESTRO BANQUET ELNÖK

- A MAESTRO székek az egyetlenek a piacon, teljesen Lengyelországban készülnek. - Saját bankettszék beállításával 5 egyedi alakja van. - 600 lengyel kárpitozásból és 130 lakk közül választhat - biztos lehet benne, hogy a szék egyike lesz. - Az Ön rendelkezésére számos lehetőség - króm keret szék nyomtatási kárpit vagy foltvarrás, végrehajtás székek égésgátló verzió, vagy a tanszékek létrehozására két színben! - 14 nap múlva elkészítünk készen álló székeket az ajtóhoz!

FUNCTIONALITY

- A székek 18 darabig halmozhatók fel. Ennek köszönhetően nagy számú széket tárolhat egy kis felületen. - A székek erősek. Tartóssági bizonyítványok A REMODEX 163 kg-os teherbírással ellenáll. - A székek könnyűek. Fáradtság nélkül néhány száz személyes szobát készít. A hátsó praktikus fogantyú megkönnyíti a szék elhelyezését.

ÉPÍTÉSI

- Cadru din oțel puternic 20x20mm, cu grosimea cea mai mare a peretelui de 1,2mm.  - fasciculul suplimentar care consolidează structura reduce oscilația scaunului în lateral la zero;  - Acoperirea hibridă cu pulbere (epoxidul alchidic special acoperit) asigură o durabilitate sporită a stratului de acoperire datorită straturilor protectoare suplimentare.  - Scaun confortabil din spumă ne-poliuretanică pentru o viață îndelungată.  - Piciorușe de podea fără picioare la zgârieturi la picioarele scaunului.  Materialul special nu lasă zgârieturile pe podea, indiferent de tipul lor.

MAI MULT

 3 ani garanție.  - test de rezistență REMODEX.

További Adatok
Cikkszám
MEX-M02S-5
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!