Étkező szettek

Nézet:
Sorrend:
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
BEVAN-temp

A modern BEVAN 1+4 étkező szett nemcsak otthona étkezőjében, hanem különböző éttermekben vagy iskolai étkezdékben is használható. Az asztallap kiváló minőségű MDF-ből készült fekete kivitelben, és erős fém lábakon áll. A szett az asztalon kívül négy szövet széket is tartalmaz, amelyek világosszürke kivitelben készülnek. Ez a szett mindenkinek elnyeri a tetszését, mert alakjának köszönhetően megteremti a szükséges teret ülésre és a használat után nem foglal sok helyet, mivel a székek igazodnak az asztal vonalaihoz, és tökéletesen illeszkednek a formájához behelyezéskor.

Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
Bevis-TeMP

A modern BEVIS 1+4 étkező szett anyagának és kialakításának köszönhetően nemcsak otthona étkezőjében, hanem különböző éttermekben vagy iskolai étkezdékben is használható. Az asztal kiváló minőségű MDF-ből készült tölgy kivitelben, kialakítását a fekete lábak teszik teljessé. A négy szék kényelmes és stabil ülést biztosí a mély ülésnek és az erős fém lábaknak köszönhetően. A székek fekete ekobőrrel vannak kárpitozva, ami biztosítja a praktikusságot a karbantartás során. Ez a szett mindenkinek elnyeri a tetszését, mert alakjának köszönhetően megteremti a szükséges teret ülésre és a használat után nem foglal sok helyet, mivel a székek igazodnak az asztal vonalaihoz, és tökéletesen illeszkednek a formájához behelyezéskor.

Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
DIIOS-tEmp

modern DILIOS 1+4 étkező szett egyedi kialakításban érkezik, amely ötvözi a modern és retro stílust. Az asztallap kiváló minőségű furnérozott MDF-ből, a konstrukció pedig dió színű kaucsukfából készült. A székek neomint szövetből és kaucsukfából készültek. Vigyen étkezőjébe lágyságot és stílust a DILIOS étkező szett segítségével.

Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
HARISON-TeMp

A modern HARISON 1+6 étkezőgarnitúra egyedi megjelenést kölcsönöz étkezőjének a retro stílusú elemeivel. Az asztallap kiváló minőségű furnérozott MDF-ből, a szerkezet pedig kaucsukfából készült, dió színben. A székek bézs és barna ekobőrből készülnek, a szerkezet pedig szintén kaucsukfából készült. A kaucsukfából készült fa az erő szinonimája, ezért ez a készlet nagyon erős és kiváló minőségű. Ha minőségre vágyik retro stílusban, válassza a HARISON készletet.

Sorrend: