Kanapék, szófák

Nézet:
Sorrend:
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
AMARILLA-mil
hullámrugós

 

szövet

 

ágyazható

 

250 - 300 cm szélesség között
Ár: 338 700 Ft
Színek
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
ARKADIA-TEMP

Szeretne a nappalijának otthonos és forró hangulatot adni? A modern ARKADIA kanapé megteszi ezt Ön helyett, minden nappali ékességévé válik. A pihenés oázisa, mely falábakon áll  szövettel kárpitozva. Ez a kanapé büszkélkedhet a szétnyitható funkcióval is, így könnyen átalakítható alkalmi fekvőhellyé. Tartozéka két kispárna, melyek még nagyobb komfortot biztosítanak - ülésnél megtámasztják az Ön ágyéki gerinc részét, nagyobb kényelmet nyújtanak kezeinek, és javítják az alvás minőségét. A támla dekoratív varrással díszített.

Ár: 235 000 Ft
Szín
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
ATALA-MIL
-hullámrugós

 -szövet

 -ágyazható

 -ágynemű
 tartós

-200 - 250 cm szélesség között

Ár: 202 900 Ft
Szín
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
FASTA-TEMP

A kanapék képezik a nappali alapját. Az egész este körülöttük forog, függetlenül attól, hogy felrakja a lábát és pihen egy nehéz nap után, vagy csak tévét néz. Ezért a kanapénak kényelmesnek kell lennie és sok helyet kell kínálnia . A FASTA egy kanapé, amely szétnyitáskor létrehoz egy olyan ágyat, amelynek mérete 180x104 cm, ideális a tökéletes pihenéshez. 2 dekoratív párna a fej támasztására fog szolgálni. A Fasta szövettel van kárpitozva, a fém keret arany kialakításban növeli eleganciáját. A Molitán töltelék biztosítja a kanapé szép formáját, a kartámaszok pedig teljes testének kikapcsolódásához járulnak hozzá. A Fasta szépségét minden vendég megirigyeli.

Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
FILEMA-TEMP

A kényelemről mindannyiunknak más elképzelése van. De egyben biztosan mindannyian megegyezünk. A relaxáció során a főszerep a kényelmes kanapéjé, amelyen kényelembe helyezheti magát, akár el is szundíthat rajta. Alakítson ki ilyen tökéletes helyet FILEMA kanapéval. Kárpitozása kellemes Velvet anyag. Lábai tölgyfa kiszerelésben találhatóak. A kanapé kényelmét erősíti habbetéte. Hála széthúzható funkciójának, elegendő fekvőfelületet biztosít az alkalmi átéjszakázásokhoz Önnek illetve vendégeinek. FILEMA kanapéval élje át a legnagyobb kényelmet és pihenést, amelyet csak megérdemel.

Ár: 280 000 Ft
Szín
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
HORSTA-TEMP

 

 • Anyag: Velvet/gold króm-arany
 • A szövet kopásállósága: 80 000 Martindale
 • Szín: rózsaszín/gold króm-arany, Kék
 • Méretei (SzéxMéxMa): 203x92x86 cm
 • Ülésmagasság: 43 cm
 • Ülésmélység: 56 cm
 • Fekvőfelület (SzéxMéxMa):175x110x43 cm
 • Habbetét az ülés részében
 • Elegáns
 • Széthúzható
 • Kát párnával
 • Bontásban szállítva

 

Ár: 142 500 Ft
Szín
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
LUCYNA-MIL

Méretek: 

külső méret: 230 x 98 cm,

fekvőfelület: 200 x 140 cm,

ülőmagasság: 48 cm,

beülőmélység (párnával): 55 cm,

teljes magasság: 90 cm

Ár: 201 000 Ft
Szín
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
RADANA-TEMP

Pihenőhelyre vágyik otthonában kizárólag a saját részre? A RODANA kanapé lesz az igazi. Tarka, elbűvölő és elegáns. Úgy tervezték, hogy színességével beragyogjon minden helyiséget. Kárpitozása minőségi Velvet anyag ragyogó petróleum színben. Elválaszthatatlan részei a lábai, amelyek gold króm- arany kiszerelésben pompáznak. De ez még nem minden, amit a RODANA kanapé nyújtani tud. Hála széthúzható funkciójának a kanapét tágas fekvőterületté varázsolhatja nemvárt vendégei részére. Élvezze a nyugalom végtelenségét a szerettei társaságában.

Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
SOMY-TEMP

Elegáns smaragd színű szövettel van kárpitozva. Egyedi jellemzőji a fekete lábai, amelyek gold mosadz arany sávval vannak bevonva, így magasabb szintre emelik a kanpét. Egészítse ki otthonát egyedi, puha, modern csodánkkal, mely új erőt és energiát visz falai közé. Az ülőrész tépőzárral van biztosítva, tehát könnyen eltávolítható. Ha egy modern heverőre vágyik, akkor nem kell tovább keresgélnie. A minimalista dizájn és az átvarrott háttámla gondoskodik róla, hogy a kanapé bármely beltérbe gond nélkül be tudjon olvadni.

Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
TIFFANY-TEMP

MEGRENDELÉSRE

Egy kivételes otthon kivételes kanapét igényel. Térbe helyezésével tekintélyt parancsoló darabot kap, amely magára vonja a figyelmet már az első látásra. A 3 személyes kanapé világosbarna anyaggal kárpitozott. Stabilitását fa lábai biztosítják tölgy aweo kiszerelésben. Ez az impozáns 3-as ülés a Chesterfield stílus büszke képviselője, amelyet formás kartámaszai, gazdagon díszített gombjai és átvarrott kárpitozása mutat. A Tifany ülőrésze tépőzárral van rögzítve. Gyönyörűen illik a háztartásba, az irodába, előszobába illetve más reprezentatív helyiségbe is. Tökéletesen illik a Retro stílusú berendezésekhez.

Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
Titino2-MIL

Külső méret: 139 x 79 cm
Ülőmagasság: 44 cm
Beülőmélység: 53 cm
Teljes magasság: 82 cm

szövet, szivacsos

Ár: 167 900 Ft
Színek
Ha nincs raktáron..Szállítás. 3-5 hét
TITINO-MIL

Külső méret: 185 x 80 cm
Ülőmagasság: 44 cm
Beülőmélység: 55 cm
Teljes magasság: 82 cm

szövet, szivacsos

Ár: 216 900 Ft
Színek
Sorrend: